Ladataan Tapahtumat
Etsi Tapahtumat

Navigointinäkymä

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat listamuotoinen navigointivalikko

kesäkuu 2018

RASTI – Strategia ja road map rakennetun ympäristön standardien käytölle

19.6. klo 14:00 - 16:00
Teknologiateollisuus, Eteläranta 10
Helsinki, 00130 Suomi
+ Google Map

Yhtenäisten kansainvälisten standardien noudattaminen tiedonhallinnassa parantaisi kiinteistö- ja rakentamisalan kannattavuutta merkittävästi. Samalla se voisi lisätä organisaatioiden yhteistyötä. Ympäristöministeriö rakentaa nyt KIRA-digin käynnistämän RASTI-projektin avulla strategiaa, jolla kansainväliset standardit saadaan käyttöön.

Lue lisää »

FLIC AfterWORK! Teemana Paikkatietopoliittinen selonteko

26.6. klo 18:00 - 21:00
Allas Sea Pool, Katajanokanlaituri 2a
Helsinki,
+ Google Map

Tässä jäsenillassa tuotamme esityksen yritysten roolista ja merkityksestä Paikkatietopoliittisen selonteon toimeenpanossa. Onnistunut toimeenpano voi mahdollistaa yritystoiminnan kasvun ja kansainvälistymisen. Jäsenillan fasilitoi kasvuyrittäjä Antti Ahola. Tilaisuudessa jaetaan tietoa selonteon käsittelystä ja mahdollisista vaikutuksista. Tilaisuus pidetään Katajanokalla Allas Sea Poolin tiloissa. Ilmoittaudu tästä!.

Lue lisää »
elokuu 2018

FLIC AfterWORK! Teemana turvallisuusalan paikkatietotarpeet

29.8. klo 16:00 - 20:00
TBA

Jäsenillassa käsitellään turvallisuusalan paikkatietotarpeita. Tilaisuus järjestetään pääkaupungin keskustan tuntumassa. Ohjelma tarkentuu. Pistä tilaisuus kalenteriisi jo nyt! Ilmoittautuakin voit jo heti!

Lue lisää »
marraskuu 2018

Paikkatietomarkkinat 2018

5.11. - 6.11.
Messukeskus, Siipi Helsinki, + Google Map

Messukeskuksen uudistuvan Kokous- ja tapahtumamaailman nimi on nyt Messukeskus Siipi (ent. Kokoustamo). Messukeskuksessa tapaat paikkatietoalan huippuosaajat ja löydät parhaat ratkaisut alan tuotteiden, palvelujen ja innovaatioiden avulla. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna kaksipäiväisenä.

Lue lisää »
+ Export Events
 
PageLines