Yrityksille mainio tilaisuus vauhdittaa kehitys- ja tutkimusprojekteja ja luoda kontakteja valmistuviin diplomi-insinööreihin.

Posted · Add Comment

Aalto-yliopiston geoinformatiikan maisteriohjelman syksyn 2017 projektikurssi alkaa viikolla 37. Maisteriohjelma on englanninkielinen ja opiskelijoita me odotamme tälle kurssille n. 15 innokasta opiskelijaa.

Tarvitsemme kurssin toteuttamiseen esimerkkejä projektiaiheiksi. Projektit tehdään ryhmissä. Työn laajuus voi olla 3 hengen ryhmällä 3 x 10 opintopistettä, mikä vastaa 3 x 270 tunnin työsuoritusta. Aiheiden on hyvä olla lähtöisin työelämästä, siis yritysten tai tutkijoiden tarpeista. Tällöin aiheet voidaan määritellä tilauksina ja työlle tulee asiakas, joka voi täsmentää toteutukselle asetettavat vaatimukset.

Yrityksiä ei veloiteta kurssista mitään. Kustannuksia tulee ainoastaan ohjaustyön ajankäytöstä sekä mahdollisista kalusto- ja ohjelmistolainauksista.

Aihe on hyvä sopia ja määritellä ohjaajan kanssa viimeistään syyskuun ensimmäisen viikon aikana. Aalto-yliopisto ei voi taata, että työlle löytyy tekijää.

Kurssin aloitustilaisuus pidetään maanantaina 11.9 ja valmiit työt esitellään perjantaina 15.12. Yrityksen edustaja voi olla mukana aloitustilaisuudessa. Kurssin ohjaajina toimivat geoinformatiikan opettajat, ja fasilitaattoreina toimivat Pirjo Ståhle, Antero Kukko ja Pekka Sarkola.

Jos asia herättää kiinnostusta tai haluat lisätietoja, niin ole yhteydessä elokuun aikana professori Henrik Haggreniin (Henrik.Haggren@aalto.fi tai 050 3766034).

 
 
PageLines